Denne siden er en del av blogg.no-support Kontakt support  |  Infobloggen  |  Forsiden

hjelp.blogg.no

Våre funksjoner og tjenester

9. april 2019 vil blogsoft stenges og bloggene på plattformen slettes!

Blogsoft avvikles og vil etter 9. april 2019 ikke lenger være tilgjengelig for brukerne. Bloggene slettes samtidig fra plattformen. Fram til 9. april 2019 kan du laste ned innholdet i bloggen din og også opprette en eksportfil du kan bruke for å flytte bloggen til en annen plattform.

Klikk her for informasjon om hva som skjer og hva du kan gjøre med din blogg før denne datoen

Til toppen